OVER ONS

Al 20 jaar verzorgen wij onze Belgische Blauwe runderen. Wij selecteren zelf de beste runderen. Iedere dag verzorgen wij onze dieren met aandacht en respect. De hoge vleeskwaliteit wordt bereikt doordat wij alleen het beste nastreven voor wat betreft het vee, de voeding, leefomstandigheden en de gezondheid van het vee. De runderen krijgen een door ons zelf samengesteld voer, met kwaliteitsproducten. We zijn gespecialiseerd in de productie kalfsvlees en vrouwelijk rundvlees voor ambachtelijke (keur) slagers. Omdat het kwalitatief hoogwaardige producten zijn, leveren wij aan slagers die deze producten dagelijks vers verkopen. In een tijd waarin de consument verantwoord en gezond wil leven, past dit rundvlees bijzonder goed. In Nederland moeten wij voldoen aan veel eisen met betrekking tot dierenwelzijn en duurzaamheid.

 

Een garantie voor u, dat u een eerlijk stuk vlees op uw bord krijgt. Voor onze slagers willen wij alleen het allerbeste en daarom werken wij met zorg. Wij besteden aandacht aan:

 

  • De kalveren blijven bij de zoogkoeien lopen tot een leeftijd van ca. 5 maanden.
  • De stallen zijn voorzien van daglicht, frisse lucht en ruimte en alles is op stro.
  • Er is controle van geboorte tot en met slacht.
  • Onze runderen voldoen aan alle voorschriften van de Integrale Keten Beheersing (IKB) en aan de voorschriften van Keten Duurzaam Rundvlees (KDR).